Brandhome

Dr. Spoof strikes again

Telenet beloofde een iPhone 4S aan de eerste twintig klanten die volledig in het geel de Telenet SmartSpot binnenkwamen. Geel, omdat dat de merkkleur is van het telecombedrijf.

Naar aanleiding van deze interessante reclamestunt afgelopen donderdag zette Brandhome in minder dan 24 uur tijd een opvallende Spoof actie op poten.

Daarvoor stuurden we onze Dr. Spoof erop af. Neen, het was ons niet om die gratis iPhones te doen, maar om het ‘identity driven branding’ principe van de actie: je merkkleur als visual property inzetten om te zeggen “Live our Brand”. En dat deden wij ook, want Dr. Spoof was van top tot teen in het oranje gekleed, de merkkleur van Brandhome.

Zo’n oranje verschijning tussen allemaal gele “kiekens” kon rekenen op massale aandacht. De vele publicaties die dit weekend in de pers verschijnen getuigen hiervan.

Of hoe spontane lowbudget-stunts effectief blijken te werken!

 

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla