Visie

Gewijzigd op: 09-01-2003

Superbrands
Website over de achtergrond van merken. Het ebranding gedeelte zet een duidelijk toon betreffende de rol van het internet voor merken. Een site vol met nuttige informatie.

Innovatienetwerk
Het Nederlandse Innovatienetwerk houdt zich bezig met het cre?ren van innovaties in groene ruimte en agrocluster. Hun doel is: duurzame kwaliteit van leven, van consument en burger en van vitale ecosystemen. Interessant voor wie de waarde 'duurzaamheid' wil opnemen in de bedrijfs- of merkidentiteit.

Copenhagen Institute for Futures Studies
Voor inzichten in betere besluitvorming op strategisch niveau vormt dit befaamde instituut een inspirerende bron.

The McKinsey Quarterly
Op voorwaarde dat u zich registreert biedt 'The Firm' u gratis de inhoud van het tijdschrift The McKinsey Quarterly online aan. Er staan interessante artikelen en papers over merken(management) op.

The Davinci Institute
Zoals de naam al doet vermoeden richt deze site zich op technische innovatie. The Davinci Institute is een 'thinktank' met als doel toekomstige ingrijpende technische ontwikkelingen te onthullen.

Brainreserve
Brainreserve heeft zich gespecialiseerd in trendwatching en Faith Popcorn. 99 lives, closed consumers,... allemaal trends die op een originele manier worden toegelicht.

Holland
Wat denkt u? Is Nederland een merk. Neem een kijkje op de website van Holland.

MBA Zone website MBA.com website
In de eenentwintigste eeuw zijn de kerken vervangen door bedrijven. Wie in het gepensioneerdenhiernamaals van een succesvol en vrij leven terecht wil komen zal zichzelf genoodzaakt zien levenslang onderwijs te volgen. Deze ontwikkeling heeft een groeiende stroom bedevaarders richting de heilige instituten van het onderwijs gecre?erd. Een aantal reeds heilig verklaarde instituten zijn bijvoorbeeld: Harvard, London School of Economics of Ensead. Maar als volgeling is het niet altijd even duidelijk welk instituut nou het heiligst is en waar nou de beste deal te behalen valt. Om uiteindelijk niet aan het kortste economische eind te trekken bestaan er legio Amerikaanse websites die opluchting bieden.