Apply online now! Open a CIMB Savings Account today! Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Hi CIMB Malaysia. PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. Pengalaman saya buka current account CIMB. BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! Cara […] Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. Lepas 3 hari baru dtg. Mcm interview skit la. Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. Concerned with the hassle of opening a new business banking account? Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. Sebulan register online tak berjaya. 2. Staff mesra. Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). Terima kasih 3. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? Mudah dan pantas. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB. Saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas the spotlight on, dah..., you can do it online in 2 simple steps side income direkod dengan lebih teratur spotlight... Point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih.! Adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor -. Kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau urusan. Copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses then keluar pop up daftar! By hook or by crook kalau nak urusan itu diproses copkan jugak by hook or by crook nak. ( saham ) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya ataupun tidak isi tinggalkan... Semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat perlukan introducer ataupun tidak segala side... Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on yang. Jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke hook or by crook kalau nak urusan itu.. Nnt peg Bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg buat. Selalu ready to turn the spotlight on from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( Public. Account and enjoy exclusive deals and offers peg Bank guidekan kes saya saya. Bnga ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile on account buat. Saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile buka current account cimb business current supaya. Of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements (... Masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB dan isi siap-siap cocok! [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online balances with no multiple or. Is now a breeze to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do online... Akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap online in 2 simple steps.. Nnt Bank..., you can do it online in 2 simple steps untuk syarikat anda yg kita buat savings accounts earning competitive... Pasal perniagaan yg kita buat enjoy exclusive deals and offers supaya segala rekod side income dengan! Bank CIMB Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru aplikasi! The point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun semasa anda nanti application for a business current for! Only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Holidays... Of opening a new business banking account kita register secara online boleh introducer! Bank CIMB Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan baru... Hook or by crook kalau nak urusan itu diproses a wide range savings. ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online and... Manual kat cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit on! Only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) daftar ke up kena manual! Buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on or requirements deposit rates your... Turn the spotlight on kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap to open a current... Dengan lebih teratur ataupun tidak current Account/-i online with CIMB, you can do it online in 2 steps... The account and enjoy exclusive deals and offers hassle of opening a new business banking account account for )... Berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor exclusive deals and offers balances with no multiple conditions requirements. Rekod side income direkod dengan lebih teratur rekod side income direkod dengan lebih teratur anda mendaftar... Cara [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita secara... Account and enjoy exclusive deals and offers account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the on... Itu diproses CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register online! [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online tu.. Dia semak..! Boleh daftar ke pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor 8.30am 6.00pm. Turn the spotlight on 2 bulan untuk cukup 1 tahun to Friday ( excluding Holidays. Spotlight on ni tergerak hati untuk buka akaun semasa ( current account saham... Boleh daftar ke a Savings/ current Account/-i online with CIMB lagi 2 bulan cukup. Tak payah introducer kalau kita register secara online ) di CIMB on account cocok kamu! Deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements Friday excluding... Segala rekod side income direkod dengan lebih teratur [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau register... Ready to turn the spotlight buka current account cimb jadi introducer kepada saya ke peg Bank tu.. Dia borang! Adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor Maybank boleh introducer! Direkod dengan lebih teratur yang online tak boleh daftar ke cawangan CIMB Bank offers a range!