BELGISCHE OVERHEID

Nieuw ontwerp Portaal Belgium.be

Brandhome design gaat het grafisch ontwerp maken van de site belgium.be, de portaalsite van de Belgische overheid. Deze site, die iedere dag duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland trekt, wordt volledig vernieuwd.

Brandhome gaat voor deze opdracht nauw samenwerken met Internet Architects en Netway. Deze twee bedrijven zijn verantwoordelijk voor de strategie, informatie architectuur en het concept. Brandhome design wordt verantwoordelijk voor het grafische deel.

Erik Verdeyen, senior consultant bij Internet Architects: “Je hebt natuurlijk een functionele, grafische interface nodig. Daarom hebben we twee designbureaus een ontwerp laten maken, die onze ergonomische partner Netway getest heeft. Het concept van Brandhome is als winnaar uit de bus gekomen. Enerzijds omwille van het unieke designconcept. Maar anderzijds ook omdat ze het volledig eens waren met onze visie dat een goede site in de eerste plaats ‘user centric’ moet zijn.”

Dirk Bielen, design director bij Brandhome: “Voor Brandhome was het een fantastische kans om hiervoor gevraagd te worden. Vol enthousiasme hebben we ons ingezet om een concept te ontwikkelen dat aan zou sluiten bij de strategie van Internet Architects en Netway. Dat is gelukt, want we zaten al bij de eerste workshop op een lijn met de mensen van de Kanselarij van de Eerste Minister en de collega’s van Internet Architects.”

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla