Brandhome

A new year, new plans for Brandhome


 

Our good resolutions for the new year? A fresh start!
Brandhome is moving out. We are preparing our new offices, located at ‘Falconplein’ in Antwerp for a new chapter in Brandhome’s history.

Check out our Facebook-page for more pictures about the constructions and follow the evolution.

posted in:  consulting read more >>
Bank J.Van Breda & C°

Brandhome bouwt persoonlijke
en gespecialiseerde site voor
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is een gespecialiseerde adviesbank die zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen. Bank J.Van Breda & C° wilde hun site vernieuwen qua design en online mogelijkheden. Bij het bouwen van de de nieuwe website werd rekening gehouden met de merkessentie "gespecialiseerd en persoonlijk".

posted in:  design read more >>
EYE-5

Brandhome heeft een oogje op EYE-5

Flanders Opticians wilde hun groepering van zelfstandige opticiens een nieuwe visuele identiteit aanmeten en hiermee een stap zetten in hun ambities naar groei. Hierbij lieten ze hun oog vallen op Brandhome, die de een huisstijl bedacht, vormgaf en ook invulde met een nieuw logo en naam voor de groepering en hun private label.

posted in:  design read more >>
Triple-A brands

The new Brandhome book: have you read it yet?In their latest book, Erik Saelens and Nicoline Spruijt state their Triple-A brand philosophy. Triple-A is based on years of experience in brand building and reveals a trustworthy formula for future proof brand building. Triple-A identifies Authenticity, Accountability and Activation as the most important driving forces for brands in order to create value for all their stakeholders.


Find out more about the new book on www.tripleAbrands.com.

"Thank you" notes from some of the first people to receive our book: David Cameron, Annemie Turtelboom, Juma Al Majid,...Go to press for the press release.

posted in:  consulting
VAB

Activatie en authenticiteit op het autosalon met VABVan 11 tot 20 januari vond het jaarlijkse autosalon plaats in Brussels expo. VAB was opnieuw present met een indrukwekkende stand waar heel wat te beleven viel. Bezoekers konden stemmen op de Knapste Primeur van 2013, de waarde van een tweedehands MINI raden en zo kans maken op een iPhone … In de lounge ruimtes wisselden hedendaagse actie-beelden van wegenwachters zich af met unieke retro-beelden uit de beginjaren van VAB-Pechbijstand. Bezoekers die ter plaatse lid werden van VAB, werden beloond met filmtickets of iTunes herlaadkaarten.

Brandhome verzorgde de volledige aankleding van de stand, bedacht leuke weggevers, zorgde voor promotiemateriaal, advertenties en nog veel meer ...

posted in:  design read more >>
BbyB

Brandhome brengt BbyB. naar 't Stad

Het chocolademerk BbyB. Chocolates lanceert zijn eerste pop-up store. Sinds 18 oktober kan je in deze exclusieve tijdelijke winkel in Antwerpen heerlijke meesterwerkjes met smaak ontdekken. Brandhome bedacht het winkelconcept en leidde de uitvoering van het gehele project, van het eerste idee tot de concrete inrichting; van het persplan tot de communicatie en de fieldactivatie. Dit alles werd gerealiseerd in slechts 6 weken tijd, samen met het team van BbyB.
Het resultaat: een smaakvol pop-up meesterwerkje!

Kom de haute couture chocolade van BbyB. nog tot 15 januari 2012 ontdekken in de BbyB. pop-up store (Wiegstraat 12-2000 Antwerpen). Je kan er elke dag terecht tussen 10h00 en 18h00.

posted in:  advertising read more >>
VAB

VAB en Brandhome gaan de 'nostalgische' toer opDe VAB-wegenwachters staan als ware helden 24/7 paraat om de VAB-leden en klanten zo snel mogelijk op weg te helpen. Dankzij een originele radio-actie kregen deze leden de kans om hun redder in nood op een originele manier te bedanken. Gedurende 2 weken konden VAB-leden op radio Nostalgie een plaatje aanvragen om hun wegenwachter in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten. Bovendien maakten de deelnemers ook elke dag kans op een brandstofcheque t.w.v. 255 euro.

posted in:  advertising read more >>
BNP Paribas Fortis

Brandhome boekt viral succes voor BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis lanceerde de eerste afleveringen van een vijfdelige webserie, gericht op pas afgestudeerden en studenten. De hele serie is opgevat als een virale campagne voor de HR-afdeling van BNP Paribas Fortis. Dit in het kader van een nieuw initiatief om het imago van BNP Paribas Fortis als werkgever op de sociale netwerken uit te bouwen. Brandhome bedacht het concept en leidde de uitvoering van het gehele project, van script en opnames tot de final edit. Het resultaat? De eerste ‘soft launch’ op Facebook, zonder ondersteuning van de pers of andere campagnes, werd in een mum van tijd duizenden keren bekeken en leuk gevonden.

posted in:  advertising read more >>
Brandhome

Brandhome Movie Night: Skyfall

De laatste editie van de ‘Brandhome movie night’ was weer een groot succes. Een 500-tal Brandhome relaties lieten zich onderdompelen in de wereld van 007. Dit mag je gerust letterlijk nemen, want in de Bond trailer kregen de Brandhome-klanten en –team een rol aan de zijde van Daniel Craig, also known as: Saelens …. Erik Saelens.
Bond zelf liet de receptie aan zich passeren, maar de andere genodigden gingen verder met hun missie tussen de blinkende wagens, met hapjes en drankjes.


De foto’s van het event vind je onder deze link.

posted in:  consulting
DELTA

Sjaak en zijn Sjakies zoeven door Zeeland in het nieuw!

De energieadviseur van DELTA, Sjaak Vogel, zet zich opnieuw in om meer Zeeuwen energiebewust te maken. Met de acties “Sjaak zoekt Sjakies” worden kinderen op school gestimuleerd om mee te bouwen aan een duurzame wereld.

posted in:  design read more >>
Federatie Belgische Brouwers

Brandhome b(r)ouwt merkidentiteit Federatie Belgische Brouwers

De Federatie van Belgische Brouwers, die alle brouwerijen van België groepeert, is een van de oudste beroepsverenigingen ter wereld. Om zich een moderner imago aan te meten, deed ze beroep op Brandhome. Er werd een nieuw logo gebouwd, een lijn branded T-shirts ontworpen en een sensibiliseringscampagne bedacht en opgestart die “respect 16” afdwingt.

posted in:  design read more >>
Spark

Brandhome en SPARK
brengen gesprekken
met autistische kinderen op gang

SPARK (Speech Practice for Autistic and other Remarkable Kids) is een nieuwe tool die communicatie tussen kinderen met autisme en hun omgeving bevordert. Brandhome hielp de startende organisatie met de lancering van SPARK.

posted in:  design read more >>
Brandhome

Op zoek naar een uitdagende job?

Stap in een avontuur zonder weerga! Solliciteer bij de enige identity driven brand builder in België. Creatieve geesten vinden alleen rust in een team van geïnspireerde en gemotiveerde brand builders en willen werken voor en aan interessante merken. Voel je je aangesproken, contacteer ons dan snel met je cv en portfolio.

posted in:  consulting
Brandhome

Brandhome museum opent deuren

museumafbeelding.jpg

In 1997 ontstond Brandhome als online kenniscentrum voor merkcommunicatie.
Op de website Brandhome.com werd alle nuttige informatie over merkbouw en management verzameld, en Brandhome stuurde wekelijks een nieuwsbrief uit. Op minder dan 2 jaar tijd schreven meer dan 12.000  abonnees zich in om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld van merkbouw gebeurde.

posted in:  consulting read more >>
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome
Brandhome foundation
brandhome_mascotte.gif
We work for...

blabla