Federatie Belgische Brouwers

Brandhome b(r)ouwt merkidentiteit Federatie Belgische Brouwers

De Federatie van Belgische Brouwers, die alle brouwerijen van België groepeert, is een van de oudste beroepsverenigingen ter wereld. Om zich een moderner imago aan te meten, deed ze beroep op Brandhome. Er werd een nieuw logo gebouwd, een lijn branded T-shirts ontworpen en een sensibiliseringscampagne bedacht en opgestart die “respect 16” afdwingt.

Maar eerst werd de merkidentiteit van de Federatie op smaak gebracht. Op basis van dit met liefde en verstand gebrouwen merkrecept, werd er een volledige huisstijl en een logo ontwikkeld. Dat laatste bestaat uit een stijlvolle ‘B’, een samensmelting van een upper- en lower-case letter. De dubbele B verwijst naar de federatie, bier en België. Het vleugje rood verwijst naar de Belgische driekleur.

Ook het biermuseum hangt af van de federatie. Om de museum bezoekers, inclusief niet-bierdrinkers, een origineel souvenir aan te bieden, mocht Brandhome stijlvolle bier T-shirts ontwerpen. Die geven weer waar bier en de federatie voor staan en waar ze vandaan komen.

Brandhome bedacht ook nog het concept voor een “respect 16” campagne die min-16-jarigen oproept om bier te laten staan tot ze 16 zijn. “Je mag me alles vragen, behalve bier” geeft meteen de essentie van de campagne weer.

Met deze trippel opdracht werd meteen duidelijk: de Federatie van Belgische Brouwers mag Brandhome écht alles vragen.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla