VAB

VAB en Brandhome gaan de 'nostalgische' toer op

De VAB-wegenwachters staan als ware helden 24/7 paraat om de VAB-leden en klanten zo snel mogelijk op weg te helpen. Dankzij een originele radio-actie kregen deze leden de kans om hun redder in nood op een originele manier te bedanken. Gedurende 2 weken konden VAB-leden op radio Nostalgie een plaatje aanvragen om hun wegenwachter in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten. Bovendien maakten de deelnemers ook elke dag kans op een brandstofcheque t.w.v. 255 euro.

Na elke pechverhelping kreeg de klant een kaartje met de naam van de VAB-wegenwachter. Deze naam kon samen met de titel van een verzoeknummer naar radio Nostalgie ge-sms´t worden. 2 weken lang werden deze plaatjes gedraaid tijdens het ochtendprogramma ‘De Vroege’. Uit alle inzendingen werd dagelijks de VAB-held van de dag gekozen. Nostalgie kondigde de actie aan op haar website en via een autopromotionele campagne. Brandhome nam alle communicatiemateriaal voor haar rekening.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla