EYE-5

Brandhome heeft een oogje op EYE-5

Flanders Opticians wilde hun groepering van zelfstandige opticiens een nieuwe visuele identiteit aanmeten en hiermee een stap zetten in hun ambities naar groei. Hierbij lieten ze hun oog vallen op Brandhome, die de een huisstijl bedacht, vormgaf en ook invulde met een nieuw logo en naam voor de groepering en hun private label.

Brandhome nam eerst de merkstrategie en identiteit onder de loep en op basis van deze merktest werd een complete visuele identiteit, inclusief naam, logo en huisstijl, ontwikkeld.
De naam werd EYE-5 en de vorm van het logo staat voor expertise en professionalisme. Simpel en daardoor erg verrassend. Naast EYE-5 werd eveneens een naam, logo en verpakking ontwikkeld voor het private label OPTIFLEX.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla