ZeelandNet

VROOAAAAA... !

De tag-on vervult nog een secundair doel, namelijk het imago van kabelinternet opkrikken. Belgische lezers klinkt het misschien raar in de oren, maar ADSL heeft in Nederland een positiever imago dan de kabel. Op de schouders van de hoofdrolspeler van onze tv-spot rust dus de zware taak om de Zeeuwen van het tegendeel te overtuigen. Wij bij Brandhome hebben er als trotse ouders in ieder geval alle vertrouwen in dat onze speedboat het goed zal doen!

De raceboot is ook de key visual in de direct mail die we voor ZeelandNet gemaakt hebben. Met deze brief worden alle abonnees ervan op de hoogte gebracht dat hun internet gratis sneller wordt. Nieuwsgierige abonnees kunnen hun nieuwe snelheid onder een kraslaag vandaan krabben.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla