Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen

Brandhome zorgt voor Zeeland

De NMA (de Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft de fusie van Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen goedgekeurd. De ziekenhuizen worden één en er komt een nieuwe taakverdeling. Brandhome hielp met de ontwikkeling en uitrol van een informatiecampagne. Hoofdboodschap is dat de fusie iedereen in Zeeland ten goede komt.

Er bestaat bij de Zeeuwse bevolking, het ziekenhuispersoneel, maar even goed bij de artsen ongerustheid over het voortbestaan van de zorg. Om deze bezorgdheid weg te nemen, voeren de Zeeuwse ziekenhuizen een informatiecampagne via de pers, print en web over het wat, hoe en waarom van de fusie.

De centrale boodschap is “met zorg voor u”. De fusie is immers goed nieuws voor Zeeland, want de gevolgen zijn o.a.: kortere wachttijden voor planbare zorg, bereikbare zorg, behoud van specialisten, ruimer zorgaanbod en zekerheid en continuïteit van de ziekenzorg.

www.metzorgvooru.nl

posted in: design - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla