Laloza

Identity driven building

Momenteel wordt er gewerkt en gewoond in Laloza. Deze bijzondere combinatie vraagt om een eigen visule identiteit waar zowel bewoners als werknemers zich in kunnen herkennen.
Daarom koos Brandhome voor een ingehouden kleurenpalet wat aansluit bij het materiaalgebruik van het gebouw. Het vormelement uit het logo verwijst naar de bijzondere architectuur.
De speelse en toch strakke typografie is in drie opgeknipt, vertikaal geschikt en verwijst zo subtiel naar de etages en de verscheidenheid aan functies.

De nieuwe visuele identiteit zal in eerste plaats toegepast worden bij signalisatie en interne communicatie maar er zijn ook plannen voor geveldecoratie met kleurvlakken en decoratie van de toegangspoort.
Alle bewoners en gebruikers van het Laloza complex worden zo nog een beetje meer met elkaar verbonden.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla