DELTA

Sales Organizer

Deze Flash-gebaseerde stand-alone applicatie geeft de gebruiker het vertrouwde gevoel van een internetbrowser. Bovendien is de hele omgeving uiteraard conform de DELTA huisstijl vormgegeven. Hierdoor is de "instapdrempel" voor de accountmanagers bijzonder laag. Toch betreft het wel degelijk een state-of-the-art applicatie die via automatische updates permanent actueel gehouden wordt.

De Sales Organizer heeft een vast luik  en een variable luik. In het vaste luik worden de corporate gegevens en strategische keuzes van DELTA toegelicht, alsook de voordelen van multi-utility en de specificiteit van ieder product of dienst. In het variabele gedeelte kan de account manager zijn/haar presentatie personaliseren om dieper in te gaan op bepaalde aspecten met specifieke relevantie voor de klant/prospect in kwestie.

Na een korte sales training kan de account manager aan de slag. Het is niet alleen een handige sales tool, het geeft de DELTA sales force ook een beter inzicht in de andere diensten van DELTA waar ze niet dagelijks mee in aanraking komen. Op deze manier wordt het multi-utility aanbod voor iedereen intern en extern een veel concreter begrip.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla