Loyens & Loeff

Gedreven door pasklare oplossingen

Advocatuur en reklame... het is geen gebruikelijke combinatie. Loyens & Loeff  -het grootste onafhankelijke zakenkantoor van de Benelux- maakt van het vrij recente kader gebruik om verdere marketing-stappen te zetten en zo hun onderscheidend profiel van multi-disciplinair zakenadvocatenkantoor te communiceren.


Bij het aanbieden van deze diensten staan waarden als entrepreneurship, pragmatisme, flexibiliteit en scherpzinnigheid voorop. In het kader van een bijlage over de zakenavocatuur in De Tijd en L´Echo ontwikkelde Brandhome een advertentie voor Loyens & Loeff waarin de Chinese tangram-puzzel gebruikt wordt als metafoor voor de werking en het onderscheidend vermogen van Loyens & Loeff. Het geheim van de Tangram zal nog verder ontrafeld worden.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla