DELTA

DELTA Deals

De eerste editie van DELTA´s gloednieuwe huis-aan-huis krantje ´DELTA Deals´ staat  bol van acties en promoties. De winter komt eraan en de thermostaat gaat een paar graden hoger. Daarom stuurt DELTA haar klanten aan te kiezen voor duurzaam én besparing op hun energierekening. Dit kan bv. door keuze voor huur van een hoge rendementsketel, voor aanschaf van een zonneboiler, voor gebruik van de subsidies voor zonnepanelen, of voor een advies omtrent energiebesparende verbeteringen in en het rond het huis.

Delta Deals is het startshot voor een bredere "eigen energie"-campagne. Tijdens deze campagne zal DELTA oa de via de gemeenten de Zeeuwen de kans geven in te schrijven op voorlichtingsavonden omtrent duurzaam energieverbruik.

posted in: design - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla