Brandhome

Communicatie rond Oosterweelverbinding faalt

oosterweel.jpg

De communicatie over de Oosterweelverbinding faalt. Uit onderzoek van Brandhome, GvA en Apen.be wordt duidelijk dat maar liefst 50% van de inwoners van de stad Antwerpen van mening zijn dat de BAM en burgemeester Patrick Janssens slecht tot erg slecht hebben gecommuniceerd. De actiegroepen stRatengeneraal en Ademloos scoren wel bij de respondenten, 50% vindt dat zij goed tot erg goed communiceren.

De grote verliezer in het dossier Oosterweelverbinding is de BAM. Burgemeester Janssens deelt in de klappen en krijgt een dikke onvoldoende voor zijn communicatie. Uit het onderzoek blijkt dat alleen SP.a-kiezers milder zijn voor Janssens. Groen!-kiezers zijn overduidelijk positief over de actiegroepen, maar geven een vernietigend oordeel over de communicatie van de BAM. De algemene lijn is dat de BAM en Janssens onvoldoende scoren bij alle respondenten.

Meer info vind je via onderstaande links:
persbericht
resultaten enquête

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla