Loyens & Loeff

Loyens & Loeff seminars

Loyens & Loeff, een toonaangevend zakenadvocatenkantoor, hecht veel belang aan de uitbouw van haar merknaam en marktpositie. Seminaries zijn al jaren een belangrijk communicatie instrument voor Loyens & Loeff om kennis en kunde te delen. In 2010 wil Loyens & Loeff dit ook meer bekend maken aan de buitenwereld en deed daarvoor een beroep op Brandhome.

Brandhome ontwikkelde www.loyensloeffseminars.be, een online seminar portal. Een toegankelijke, flexibele en duurzame oplossing voor het delen van informatie en know-how. Bovendien een ondersteuning voor het  merk  Loyens & Loeff , want het toont de breedte en diepte van haar kennis. Om de nieuwe website te promoten ontwierp Brandhome een direct mailing campagne  met creatieve inslag.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla