Haven van Antwerpen

Ook Zeeland vaart wel
bij de verdieping van de Westerschelde

Op 12 februari werd het startschot gegeven voor baggerwerkzaamheden: 12 drempels in de Westerschelde op Zeeuws grondgebied worden de komende 2 jaar verlaagd. Hierdoor wordt de haven van Antwerpen beter toegankelijk voor grotere schepen. Voor de haven van Antwerpen is de aanvang van de werkzaamheden een belangrijk moment: door de verdieping kan de haven op een gezonde manier blijven concurreren met andere havens van formaat. Voor de inwoners van Zeeland is het besluit omstreden.

Daarom neemt de haven van Antwerpen het momentum van de start van de werkzaamheden te baat om in Zeeland haar standpunt omtrent de verdieping te duiden, én om de positieve gevolgen voor Zeeland in het daglicht te stellen. De uitrol van deze sensibiliseringscampagne gebeurt middels print-advertenties, radio- en tv-commercials in de Zeeuwse media. Het volledige verhaal van de verdieping -maar dan door een Vlaamse bril bekeken- is te lezen op www.portofantwerp.com/westerschelde.

Beluister de radio-spot

Bekijk de TV-spot

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla