Brugge Kaas

Brandhome maakt
nieuwe campagne Brugge Kaas

Brugge Kaas wilde zijn merkbekendheid verhogen en heeft Brandhome gevraagd hiervoor een nieuwe campagne te maken. Deze campagne ‘Mijn Brugge Kaas’ speelt in op de kwaliteit en authenticiteit van het product en breedte van het aanbod. Het sluit aan bij de merkstrategie om van Brugge Kaas een conceptmerk te maken.

Brugge Kaas is er voor iedereen, voor elk momenten verrijkt het leven met zijn passie en smaak. De campagne spreekt vanuit de eigen mensen van Brugge Kaas. Zij geven aan wat hun favoriete kaas is en waarom. Vanaf 27 september begint de campagne te lopen op radio, print en outdoor. De campagne is in het najaar te zien op 36m2, 20m2, 2m2 en magazines en te horen op verschillende radiozenders.


posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla