Van den Bosch & Van Ranst

Advertenties op maat geslepen

Voor Van den Bosch & Van Ranst, de meest toonaangevende ringenproducent van België, maakte Brandhome onlangs een fonkelnieuwe reeks advertenties rond de juwelenmerken AuroDesign, Amici, Memoire en Christina. Deze advertenties zijn op maat gemaakt en individueel afgestemd op het aanbod van de juweliers die klant zijn bij VdB&VR.

Elke juwelier kan bij uitgevers Mulders en Mainil namelijk een catalogus op maat bestellen met daarin een reeks advertenties die specifiek afgestemd zijn op hun aanbod. Brandhome haalde het oculair boven om deze advertenties efficiënt op maat te slijpen, zodat ze snel klaar waren voor druk.

Het zijn niet altijd de grootse branding concepten die juweeltjes opleveren. Ook dit soort opdrachten weet Brandhome naar waarde te schatten.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla