Faces4Faces

Brandhome en de boekenbeesten

Ter gelegenheid van de jaarlijkse boekenbeurs in Antwerpen heeft Faces4Faces samen met boek.be een plan uitgedacht om de jongste bezoekers op een leuke manier bij het hele boekengebeuren te betrekken.
Brandhome speelt een mooie rol in dit verhaal door een uitgebreid communicatiepakket, bestaande uit een ‘opdrachtenbundel’, posters, boekenleggers, etc. te ontwerpen en de productie van A tot Z in goede banen te leiden. Met dit pakket kunnen kinderen spelenderwijs het -voor hun immense- doolhof van de beurs ontdekken en extra gestimuleerd worden om de wereld van de literatuur te verkennen. 

Doorheen de vele toonzalen van de beurs werd ook een parcours uitgestippeld voor ‘het grote inspiratiespel’. De opdrachtenbundel wordt zo ook een gids voor een ontdekkingreis doorheen de wereld van het boek. Als beloning pikken de kinderen gaandeweg overal bladwijzers op die samen een apart verhaaltje vormen.En ze leefden (en lazen) nog lang en gelukkig.  

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla