BelCompany

Branding - Altijd de beste deal

“Altijd de beste deal” vraagt uiteraard om een brede vertaling van de communicatie op de winkelvloer, gericht op traffic.

Brandhome ontwikkelde een heel spectrum van communicatiematerialen om “Altijd de beste deal” in de verf te zetten, gaande van branded in-store lichtbakken, opvallende kopborden voor het voetpad, een leaflet voor alle BelCompany winkels, plastic draagtassen, tot badges voor de verkopers en kleding. Ook de actie-communicatie werd aangepast, zoals de out-store affiches voor nieuwe acties met Het Laatste Nieuws en Acer Televisies. Alles is wél altijd en overal gebaseerd op dezelfde merkbelofte(s) en een herkenbare, consequente visuele vertaling ervan. Duim omhoog!

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla