VAB

Brandhome legt VAB
onder de kerstboom

Het is niet simpel om elk jaar met een cadeau op de proppen te komen dat origineel is én waar de gelukkige ontvanger ook nog iets aan heeft. VAB snelt –zoals gewoonlijk- te hulp met een feestelijk verpakte VAB-waardebonnen als origineel eindejaargeschenk. Zo kan je vrienden, familie of collega’s een jaar VAB-Pechbijstand of VAB-Totaalformule en dus 365 dagen zorgeloosheid schenken. Bovendien krijgen ze er ook een warme muts en sjaal bovenop.

Brandhome zette dit idee om in een advertentie voor het Uit Magazine van VAB en een gevelbanner voor hun hoofdkantoor. Design, copy, lay-out en productie: het gleed allemaal van een luchtig besneeuwd dakje zodat alles nog gecommuniceerd kon worden voor de Kerstman zijn definitieve shopping lijstjes opstelt. 
Je kan nu zelf je bon(nen) bestellen via www.vab.be/eindejaarsgeschenk

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla