Brandhome

Erik Saelens spreekt in Dubai op economische top

Erik Saelens werd gevraagd om te spreken op de economische top in Dubai.  Eens per jaar vindt deze top plaats voor de Golfstaten. Voor Saelens een unieke ervaring om zijn kennis en ervaring te delen met professionals uit het Midden-Oosten.

Titel van de presentatie: ´Why the future of GCC brands lies in Europe´. Aan de hand van het Brandhome trend model® schetste Saelens de belangrijkste ontwikkelingen en trends in Europa. In het licht van deze trends en ontwikkelingen behandelde hij de mogelijkheden en kansen voor merken en producten uit GCC landen in Europa. Ook besprak hij de grote verschillen tussen de Europese landen op het gebied van strategische marketing en branding. Saelens benadrukte de bijzondere positie van België in Europa en noemde het land een ´brand and marketing trial pond´: door zijn unieke karakter een uitstekende leerschool voor de introductie van nieuwe merken in Europa.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla