Febelfin

Brandhome bouwt website financieringvanondernemingen.be

Het overlegplatform Financiering van ondernemingen lanceert een website voor ondernemingen die op zoek zijn naar financiering en/of krediet. De door Brandhome ontwikkelde site is bedoeld om ondernemingen en adviseurs vanuit één centraal punt toegang te bieden tot informatie die hen helpt bij de keuze van een financieringsvorm en bij het opstellen van een financierings- of kredietaanvraag.
Brandhome ontwikkelde de look&feel, het design, bouwde de boomstructuur en wireframing om een zo praktisch mogelijk, interactief platform te creëren met handige tips en tools voor een efficiënte onderhandeling met financiers en bankiers (met bv. een rekentool die berekent wat het voordeligst is voor je bedrijf, een kas- of leverancierskrediet) en de laatste nieuwe ontwikkelingen i.v.m. financierings- en waarborgsteun vanuit de federale en regionale overheden.

Maak zelf de klik op:
www.financieringvanondernemingen.be

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla