tempo-team

Het is rood en lanceert de grootste Belgische rekruteringscampagne ooit

Tempo-team lanceert de grootste belgische rekruteringscampagne ooit. De inzet is duidelijk: tempo-team heeft 8.000 Vacatures. Brandhome creëerde een erg opvallende, directe offline en online campagne die verder bouwt op de vorige ‘het is rood en …’ campagnes van tempo-team.

In de radiospots werden zo veel soorten vacatures opgesomd dat de acteurs letterlijk adem te kort kwamen. In strategisch gekozen print media werden advertenties geplaatst die tot aan de rand waren gevuld met vacatures. Online gaven op hol geslagen banners het uitzonderlijk ruime jobaanbod weer.

Via linkedin en facebook roept tempo-team eveneens werkzoekenden met de juiste profielen op om de duizenden vacatures te ontdekken. Iedereen kan bellen naar het tempo-team 0800 nummer, zodat ze meteen worden geholpen en geïnformeerd.

De vitrines van de kantoren van tempo-team zelf werden opvallend bestickerd om de aandacht van nog meer kandidaten te kunnen trekken. Brandhome stippelde de strategie uit, bedacht het campagneconcept, zorgde voor de creaties voor alle media, verzorgde de productie en hield de teugels van het mediaplan strak. Allemaal samen: ‘tempooooooo-team!’.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla