Haven van Antwerpen

Staten Generaal - Sterk door Samenwerk - een stap hoger

Gemeentelijk Havenbedrijf en Alfaport organiseerden voor de 2de keer de Staten Generaal, precies 1 jaar na de eerste (uiterst succesvolle) versie. De deelnemers kregen een overzicht van de verwezenlijkingen en de initiatieven die werden ontwikkeld en de Antwerpse Haven opende haar poorten met een duidelijke toekomstvisie. Schepen van de Haven, Marc Van Peel, Dhr E. Bruyninckx, Dhr R. Roels, Dhr W. De Geest en Minister Crevits waren allemaal even geëngageerd om samen met alle werkgroepen de realisaties in de verf te zetten en de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen te duiden. De werkgroepen kwamen aan het woord.

Brandhome ontwikkelde de communicatie rond de Staten Generaal en werkte achter de schermen mee aan het aanscherpen van de toekomstvisie.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla