WeZooz

WeZooz. Zo kan Brandhome het ook!

Hoe zet ik een delicieuze espresso? Hoe ga ik best een hemd met een strijkijzer te lijf? Hoe troost ik een baby die geen respect heeft voor de (nochtans duidelijk wettelijk bepaalde) geluidsnormen? Het zijn levensvragen waar we allemaal wel eens mee worstelen. Op WeZooz.be staan de antwoorden klaar in de vorm van korte filmpjes met betrouwbare experts. Brandhome formuleerde een missie, visie en ambitie voor het merk WeZooz en creëerde zo een basis voor een stevige merkpositionering die context geeft aan het merk.

Brandhome bedacht de pay-off: ‘Zo kan ik het ook’ en ontwikkelde de WeZooz campagne die vanaf 11 juli op de radio te horen en online te zien is. Op een reeks goed geselecteerde radiostations horen we oprechte verbazing over de resultaten van een bezoekje aan Wezooz.be. Online nodigen we surfers uit om de rijkdom aan antwoorden, tips en info van WeZooz rechtstreeks te komen plunderen in een reeks uitnodigende, heldere banners.

posted in: design - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla