Hamal Signature

Het loopt storm voor Hamal

Hamal Signature maakt sinds 1962 de lekkerste smeersalades onder het motto "De lekkerste slaatjes; elke dag voor iedereen". De komende weken bezoekt het bedrijf sandwichbars om haar uitgebreide gamma met al de nieuwigheden voor te stellen, en om het grote publiek van de Hamal salades te laten proeven (lees: genieten). Opdat we de smaak helemaal te pakken zouden krijgen, biedt Hamal ook inspirerende receptjes aan. Die zijn altijd handig om van de lunchbreak een moment van pure verwennerij en hoogstaande kwaliteit te maken.

Brandhome verzorgde de communicatiemiddelen voor deze sales drive en vernieuwde de NewsLekker - letterlijk een waaier van recepten en salades -, tafelstaanders met de nieuwste smaken en een stalenpakket. Hou uw sandwichbar dus in de gaten en verwen uzelf met de lekkerste salades; elke dag voor iedereen.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla