Pioneer

YOU KNOW my STEEZ?

Onder het motto YOU KNOW my STEEZ? STEEZed Pioneer Europe de markt op met een nieuwe serie audioplayers – Pioneer STEEZ. De serie is ontwikkeld voor dansers, zowel voor professionelen als voor mensen die dansen voor het plezier. De toestellen zijn uitgerust met de meest geavanceerde dansfuncties, multimedia toepassingen en met een eigen STEEZ vormgeving en stijl.

Brandhome ontwikkelde het STEEZ concept voor de campagne en dook onder in de dance scene. We namen de creatie, het POS materiaal, de flyer en brochure voor Pioneer voor onze rekening. Ook de fotoshoot van STEEZ werd door ons verzorgd. Hiervoor werkten we samen met mensen uit de scene, die overigens helemaal gek waren van de stijl en het product. Het resultaat overtreft alle verwachtingen en één ding staat dan ook vast: Pioneer, They KNOW their STEEZ !!

posted in: design - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla