McDonald’s Racing

And the winner is...

Op de 24 uur van Zolder is het McDonald’s Racing Team als negende geëindigd in de Belcar Endurance Challenge. Brandhome voorzag een stijlvol design voor de Porsche van het vierkoppige racing team.

De piloten (Christophe Ryheul, Stefaan Tavernier, Wim Meulders en François Bouillon) hadden zich dit jaar extra goed voorbereid op de race omdat ze er de vorige jaren door kleine details niet in slaagden om de 24 uur volledig uit te rijden. De extra voorbereiding is niet voor niets geweest, want het afgelopen weekend leverde het team een topprestatie met de Porsche 996 GT3 RS. Het team slaagde er niet enkel in om de 24 uur volledig uit te rijden, het haalde ook de top tien! Als je weet dat een dertigtal teams deelnemen aan de 24 uur en dat slechts een tiental de eindmeet halen, dan mag Brandhome als supporter best trots zijn op ‘haar’ team.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla