DELTA

Een super(voordelig) najaar
voor DELTA

Supervoordelig! Dat is het kernwoord van de najaarscampagne van het Nederlandse multi-utility bedrijf DELTA. DELTA zet dit najaar zijn digitale diensten weer in de kijker met een superpromotie waarbij bestaande en nieuwe klanten een halfjaar lang 50% korting krijgen op een abonnement voor internet, telefonie en digitale TV.
DELTA is niet enkel supervoordelig, maar ook topkwaliteit. Ze werden dit jaar al 5 keer verkozen tot beste provider van Nederland en willen met de najaarscampagne iedereen laten meegenieten van hun digitale diensten.

Voor de uitwerking van de campagne deed DELTA Comfort beroep op Brandhome. Wij bedachten het concept en zetten dit om in een campagne die bestaat uit abri’s in print, POS-materiaal en opvallende, herkenbare TV- en radiospots.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla