Van Laere

Werk van en voor knappe koppen

Van Laere Algemene Aannemingen is een algemene aannemer, een dynamisch bedrijf met prestigieuze referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen en residentiële projecten.
Van Laere Algemene Aannemingen bouwt aan voorsprong en daarvoor is ze voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om haar team blijvend te versterken.

Van Laere Algemene Aannemingen klopte aan bij Brandhome om de jobaanbiedingen luister bij te zetten. Wij zorgden voor een wervende campagne met een opvallende headline en een origineel design dat volledig in lijn is met de huisstijl, de activiteiten, maar vooral met de attitude van het bedrijf. ‘Knappe Koppen gezocht’ werd afgelopen weekend gelanceerd door een verschijning in Vacature en op de website van Van Laere. Werk van en voor Knappe Koppen!

posted in: design - advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla