DELTA

Leuke energiecampagne
voor kinderen van DELTA

Sjaak Vogel, energieadviseur van DELTA, gaat in Zeeland op zoek naar hulpjes om energie te besparen. De naam van de nieuwe campagne van DELTA is dan ook ‘Sjaak zoekt Sjakies’. Het Nederlandse multi-utilitybedrijf wil deze keer kinderen aanspreken en slaat met de campagne dus een nieuwe weg in. Het wil kinderen al van jongs af aan bewust met energie leren omgaan. Immers, jong geleerd is oud gedaan.

Aan de campagne is een leuke wedstrijd gekoppeld waardoor niet alleen de kinderen, maar ook hun hele omgeving wordt aangezet om energie te besparen.

Brandhome zorgde voor de creatieve uitwerking van deze “groene” campagne, van ontwerp tot productie van onder andere TV-spots, advertenties, affiches, DM toolkit en lesmateriaal. Het resultaat is een vrolijke, levendige en opvallende campagne, die volledig is toegespitst op de leefwereld van kinderen. Zo’n frisse en jonge campagne kan niet anders dan aanslaan!

 

Bekijk ook eens het Sjaak-journaal
productie: Voor de buis - Rotterdam

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla