Bank Van Breda

Een vraag, iemand?

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen. Met haar nieuwe campagne ‘De vraag is…’ wil ze dat dan ook duidelijk benadrukken. Ondernemers en vrije beroepen worden door de bank uitgedaagd om vragen te stellen. De bank geeft vervolgens een antwoord, met kennis van zaken uiteraard. Of het nu gaat om een overname van een bedrijf of het oprichten van een apotheek, Bank J.Van Breda & C° staat haar klanten bij met raad en daad.

Brandhome is verantwoordelijk voor concept, creatie, ontwikkeling en implementatie van de campagne. Die bestaat uit o.a. radiospots, web banners en printadvertenties die perfect bij de bank passen. Kortom: een eenvoudige, uitgekiende, teasende campagne, opgesteld met kennis van zaken.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla