Brandhome

Brandhome goes Kuifje

Afgelopen vrijdag stapte Brandhome in een wervelend avontuur … Even waanden we ons journalist tijdens de filmvoorstelling van ‘Tintin and the Secret of the Unicorn’ op een benefiet van Rotary Antwerpen Metropool. Brandhome zorgde voor de communicatie van het evenement. Een samenwerking met geëngageerde mensen, dat kon dan ook alleen maar uitdraaien op een succes.

Een verslag:

Onbevreesd volgden we Kuifje, Bobbie en (een licht beschonken) Kapitein Haddock in hun zoektocht naar de verborgen schat – ofwel ‘Het Geheim van de Eenhoorn’.
Het was even met de ogen knipperen toen de film gedaan was, want dankzij de performance capture-techniek (een combinatie van acteurs en tekenfilm) leek alles levensecht. Tijdens een riskante vlucht met een tweedekker in een storm voelden we onze magen omkeren en bij een achtervolging op de moto greep menige toeschouwer de leuning van zijn zitje vast.

De film, het resultaat van een samenwerking tussen Steven Spielberg en Peter Jackson, overtrof dus alle verwachtingen. Na afloop van de voorstelling was er een gezellige receptie. Die was misschien niet even avontuurlijk als de film (er waren bijvoorbeeld opvallend weinig piraten aanwezig), maar zeker even geslaagd.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla