Brandhome

Uitgeven of besparen?
Wat gaat u in 2012 doen?

 

Adverteren tijdens recessies is goed voor marktaandeel.

Bij veel bezuinigingsoperaties worden de pijlen al snel gericht op de marketingbudgetten en meer specifiek de advertentiebudgetten. Er is wereldwijd voldoende onderzoek alsook theoretische modellering om aan te tonen dat een anticyclische aanpak loont om marktaandeel te winnen of te behouden. Bedrijven die tijdens een recessie doorgaan met adverteren, wekken vertrouwen bij de consument. Zij vergroten hun naamsbekendheid en kunnen daar dan na de dip van profiteren. Toch is bij veel bedrijven anticyclisch budgetteren en investeren niet aan de orde. Marketing en dus ook advertising worden gezien als kostenposten waarin eenvoudig te snijden valt.

Brandhome en PUB willen de anticyclische thermometer in de markt stoppen en weten hoe u erover denkt. Daarom hebben we enkele korte vragen voor u. Het beantwoorden zal amper 3 minuten in beslag nemen. De uitkomsten van het onderzoek leest u op 15 december op de websites van Brandhome en PUB, en in PUB magazine.

Klik hier om aan het onderzoek deel te nemen.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla