DELTA

Zeeland kleurt groen

Elf Zeeuwse scholen namen het de afgelopen weken tegen elkaar op om zo veel mogelijk energie te besparen naar aanleiding van de actie “Sjaak zoekt Sjakies”.

De leerlingen besloten om met z’n allen de (af)wasmachine aan de kant te zetten en gingen de (af)was met de hand te lijf, gloeilampen werden massaal door spaarlampen vervangen waardoor Zeeland zonder spaarlampen kwam te zitten, leerlingen wekten zelf energie op met een dynamo ... Zeeland draaide dus even volledig op groene energie, want niet alleen de kinderen maar ook vrienden en familie werden bij de acties ingezet.

 Op de Dag van de Duurzaamheid (11/11/11) werd de winnaar bekend gemaakt: De Wegwijzer in Heinkenszand mag de titel dit jaar op zijn naam zetten.

productie: Voor de buis - Rotterdam

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla