VAB

VAB-Pechbijstand: een complete campagne, van Affiches tot Zen

De nieuwe DM-campagne van VAB-Pechbijstand maakt duidelijk hoe je (zelfs bij pechsituaties) kan genieten van zorgeloos rijplezier, in de Benelux en ver daarbuiten.

Brandhome werkte de campagne, die al even compleet is als de VAB-Producten zelf, volledig uit: van Advertenties tot Zendbrieven. Het resultaat zijn retentie-acties (hernieuwingen), POS materiaal, ondersteunend verkoopmateriaal en radiospots die de boodschap vlot communiceren. Voor de campagnebeelden werd door Brandhome een fotoshoot opgezet die tot in de kleinste pixel overeenstemt met de merkwaarden die VAB wil communiceren. Deze campagne doet dan ook duidelijk meer dan informeren: het gaat om inspireren tot niet minder dan een toestand van absolute zen voor iedereen die pech op zijn weg vindt in 2012.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla