Febelfin

Febelfin gerestyled door Brandhome

Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector, heeft de belangrijke uitdaging om de belangen van de sector te vertegenwoordigen. De omstandigheden van de veranderende financiële wereld vragen om het verleden en het heden te overstijgen en te proberen de toekomst van het bankwezen en de financiële sector in de juiste richting te sturen. Om deze missie kracht bij te zetten, heeft Febelfin ook haar visuele identiteit toekomstvast gemaakt.
 
Brandhome zorgde voor de restyling van het logo en ontwikkelde de huisstijl en beeldtaal. Het resultaat is een stijlvol beeldmerk in paars. Brandhome stond eveneens in voor het ontwerpen van huisstijldragers en het gezicht naar buiten van Febelfin: de website. Deze hebben we ook volledig vernieuwd, zowel het design als de inhoud.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla