Brandhome

Brandhome movie night
met een missie

Het ging er weer dynamisch aan toe op de Brandhome movie night. Tom Cruise was erbij, heel wat gebouwen gingen in vlammen op en het aantal sportwagens dat de lucht in vloog was niet bij te houden.

Voor onze gasten zat de missie er na de film nog niet op. Brandhome had een receptie voorzien waar het er al bijna even spannend aan toe ging als in de film. Een protocol van fijne gasten, lekkere hapjes, een goed glas en prachtige oldtimers. Gelukkig voor de gastheren bleven de spectaculaire stunts uit de film hier achterwege en hun wagens dus intact.

Voor Brandhome is er geen mission impossible, dat bewijst de spooftrailer waarin we zelf (letterlijk) onder vuur kwamen te liggen. Voor de Brandhome Mission Impossible trailer en fotopagina: klik hier.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla