VAB

VAB zoekt modelchauffeur

VAB zette een zoektocht in naar het nieuwe gezicht voor de VAB-Rijschool. Hiervoor werden jongeren opgeroepen om een foto in te zenden. De winnaar krijgt een professionele fotoshoot, wordt het gezicht van de VAB-Rijschool én hiermee ook een echte ‘model-chauffeur’.

Brandhome bedacht het concept van de wedstrijd en nam het hele communicatiepakket voor zijn rekening, inclusief design en copy. De oproep verliep via een leuke wanted-poster die werd opgehangen in rijscholen. Daarnaast deed VAB een oproep via mail en Facebook. De actie loopt nog tot het einde van de maand en is nu al een gigantisch succes: maar liefst 662 model-chauffeurs dienden zich al aan. Benieuwd wie uiteindelijk echt model zal mogen staan!

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla