VAB

Vlot op weg in het Autosalon, met VAB

Ook VAB was er dit jaar weer bij op het Auto Moto Salon van Febiac en naar goede gewoonte hielden ze een nieuwjaarsreceptie op hun stand in de Heizel. Meer toepasselijk kan haast niet!

De stand trok heel wat bezoekers. Dat die mooi, sfeervol, zeer toegankelijk en uitnodigend was, heeft hier waarschijnlijk wel iets mee te maken. Het knapste eraan? De verkiezing van de “Knapste Primeur” – dit jaar de Porsche 911 – waarbij de bezoekers beslisten welke nieuwe wagen met de titel mocht gaan lopen (en waarbij stemmers fantastische prijzen konden winnen).

Brandhome was verantwoordelijk voor het presentatiemateriaal dat getoond werd: van een algemene voorstelling van VAB tot een showcase van de “VAB-Gezinswagen van het Jaar” en de onthulling van een Europese primeur van VAB - een elektrische pechverhelpingswagen. De stand werd verder nog voorzien van sfeervol fotomateriaal met de VAB-wegenwachter in de hoofdrol. Om extra traffic te genereren, werd ook de nodige aandacht besteed aan verkoopondersteunend POS materiaal.

 

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla