Karel de Grote-Hogeschool

Brandhome duikt
het hoger onderwijs in

Brandhome werd door Karel de Grote-Hogeschool uit verschillende bureaus geselecteerd voor de nieuwe campagne ‘start met voorsprong’. Hiervoor maakten we creatieve voorstellen die er (letterlijk en figuurlijk) uitsprongen. Zo werd ‘start met voorsprong’ letterlijk weergegeven met een student die op het punt staat om van een springplank, zijn toekomst en/of opleiding in te duiken.

Brandhome zorgde voor de volledige creatieve uitwerking van de campagne, inclusief fotoshoot. Het resultaat is te zien op billboards voor een Opencampusdag, een Openlesdag en Infodagen en wordt ook gebruikt op beursstanden, social media en in jobadvertenties. Om de affiches voldoende stopping power te geven, werd er gekozen voor de heldere kleuren van de hogeschool. We kunnen het dan ook niet onder stoelen of banken steken: Karel de Grote zal met deze campagne de komende maanden zeker in het oog springen!

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla