VAB

VAB en Brandhome
hebben vakantiedromen

VAB stond ook dit jaar weer op het vakantiesalon op de Heizel in Brussel. Zeker nu autovakanties weer erg in trek zijn en ook reisverzekeringen meer dan ooit belangrijk zijn, was het voor VAB een must om prominent aanwezig te zijn. Om extra in het oog te springen, kozen ze voor een opvallende stand die aansluit bij de waarden van VAB-Reisbijstand. Zorgeloosheid, droomvakanties en een happy sfeer waren dus de boodschap. Op het vakantiesalon willen mensen immers een droom(vakantie) kopen; VAB helpt bij de realisatie van die droom met reisbijstand.

Brandhome verzorgde mee de aankleding van de stand en ontwierp het bijhorende POS-materiaal zoals flyers, folders, beeldwanden, presentaties … We visualiseerden zorgeloosheid en reisplezier met veel stopping power. Zo hielpen wij bij de realisatie van een droom van een VAB-stand.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla