Brandhome

Brandhome op Dubai Lynx

Voor de derde keer was strategisch directeur van Brandhome, Erik Saelens, te gast op Dubai Lynx, het advertising festival van het Midden-Oosten. Voor een grote groep Young Marketeers vertelde Saelens wat je niet mag vergeten wanneer je een merk bouwt. Alles over internationaal merkbeleid, merkeigendom, maar ook andere uitdagingen wist Saelens haarfijn uit te leggen aan de jonge talenten.

Marketeers van meer dan 20 nationaliteiten uit de MENA (Middle East & North Africa) en Asia-Pacific regio waren aanwezig.


"Een inspirerende bijeenkomst," zo noemde Saelens het zelf na afloop. "Het is bijzonder te horen van marketeers met allen gemiddeld 10 jaar ervaring hoe complex internationale merkbouw is. Zeker wanneer je merkbouw beschouwt als een manier om business te bouwen en niet enkel als een leuk onderwerp voor reclamecampagnes. Al die regio´s met hun eigen sociale, culturele en juridische verschillen zijn bijzonder boeiend voor een marketeer, maar vragen extra inzet om een merk succesvol te maken," aldus Saelens. In de marge van Dubai Lynx sprak Saelens nog in besloten kring voor de marketing groepen van een aantal grote merken uit de regio.

posted in: consulting << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla