BbyB

Brandhome en BbyB stellen meesterwerkjes voor op Tavola

BbyB heeft dit jaar voor het eerst een stand op Tavola, de vakbeurs van de fijne en verse voeding. Het wordt een indrukwekkende intrede voor het Belgische chocolademerk, want het is één van de winnaars van de Gouden Tavola – een wedstrijd die de beste nieuwe producten van de beurs bekroont. In lijn met de waarden van het ‘meestermerk’ verzorgde Brandhome de wanddecoratie van de stand.

Met in het achterhoofd het idee dat elk BbyB product een kunstwerkje is op zich, organiseerden we een fotoshoot waarbij de chocolaatjes als echte meesterwerken in de schijnwerpers werden geplaatst. Het resultaat is een (letterlijk) smaakvolle stand met echte kunstwerken op canvas, voorzien van een bijhorend naamplaatje dat tekst en uitleg geeft over de werken. Kortom: een stand die pure creativiteit (en chocolade) uitstraalt.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla