Lava

Ook Brandhome heeft iets
met Flandria

Lava, de Logistieke en Administratieve Veilingassociatie en overkoepelende organisatie van 6 groente- en fruitveilingen, zet het keurmerk Flandria in de schijnwerpers. Het is een Belgisch kwaliteitslabel voor groenten en fruit waar we “allemaal iets mee hebben”. Het biedt top kwaliteitsproducten en daarmee ook de ideale ingrediënten voor verrassend verfrissende en lekkere recepten.

Op Tavola, de vakbeurs van de fijne en verse voeding, deelde Lava ter ondersteuning van professionals een boekje uit met verfijnde topgerechten. Binnenkort, tijdens wokacties op de winkelvloer, worden receptenfiches met knapperige wokgerechtjes verspreid. Dit om ook het grote publiek te inspireren in de keuken en om het kennis te laten maken met de producten. Want ook zij hebben iets met Flandria.

Net zoals Brandhome overigens: wij werden gevraagd om creatief aan de slag te gaan met de producten, voor ontwerp en creatie van de fiches- en boekjes dan toch. Het eindproduct hiervan smaakt naar meer en dit zowel wat vormgeving als inhoud betreft. Het werd zo goed gesmaakt dat we dit voorjaar ook voor andere acties nieuwe creaties ontwikkelen.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla