Digidentity

Brandhome beveiligt merkidentiteit Digidentity

Digidentity biedt veilige oplossingen voor digitale communicatie. Dat is belangrijk, want we leven in een online wereld waar iedereen veilig en eenvoudig moet kunnen certificeren, autoriseren en zichzelf identificeren. Deze online wereld vraagt om een sterke online identiteit.

Brandhome werd gevraagd om Digidentity’s digitale merkidentiteit kracht bij te zetten. Na een grondige audit van hun website zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving, waarbij we de website een nieuwe look bezorgden die beter aansluit bij en meer inzicht geeft in de kracht van de producten en diensten van Digidentity. Het nieuwe webdesign in combinatie met een sterke, online merkidentiteit maakt Digidentity klaar voor een sterke ontwikkeling in zijn vakgebied.

posted in: design << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla