Bank Van Breda

Brandhome beantwoordt
campagnevraag van
Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° is de bank voor ondernemers en vrije beroepen en heeft oor voor haar cliënteel. Dit wilde de bank duidelijk maken met een reeks radiospots. Brandhome ontwikkelde een op maat gemaakt creatief platform waarmee de bank over meerdere jaren binnen hetzelfde kader via de radio kan communiceren.

Het concept “De vraag is …” werd gelanceerd in 2011. Het idee achter het platform is dat Bank J.Van Breda & C° een persoonlijk antwoord biedt op gespecialiseerde vragen. Nu krijgt deze campagne een vervolg met de meer specifieke focus op vermogensbeheer. We onderwierpen de bank hiervoor aan een spervuur van nieuwe vragen, in de opnamestudio weliswaar. Zo biedt Brandhome ook een antwoord op de vraag van de bank naar herkenbare radiospots die ingezet kunnen worden om specifieke sterktes van haar merk te benadrukken.

 

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla