DELTA

Brandhome maakt 9 mini-documentaires
over DELTA

DELTA, het multi-utility bedrijf uit Zeeland, vroeg aan Brandhome om een imago campagne uit te denken rond ‘bewust dichtbij’, zowel voor intern als voor extern gebruik. DELTA staat als bedrijf werkelijk heel dicht bij de Zeeuwen, al jaren lang. Dus kwam Brandhome op het idee om helemaal geen campagne te verzinnen, maar in plaats daarvan echte verhalen uit DELTA als bedrijf te verzamelen en zo het imago van DELTA te versterken.

Zo krijg je immers een campagne die geen enkel ander bedrijf zou kunnen realiseren. Intern werd er aan de DELTA-medewerkers gevraagd om hun verhalen over DELTA te delen via intranet, via Post-its en via een praatpaal op de werkvloer. Uit alle DELTA verhalen werden er negen gekozen en daar maakte Brandhome in samenwerking met DELTA negen mini-documentaires van. Het resultaat was iets waar de grootste merken vaak enkel van kunnen dromen:

authentieke communicatie die het imago van DELTA als ‘bewust dichtbij’ merk bevestigde en verder versterkte. Elk verhaal, elke mini-documentaire laat een uniek aspect van het bedrijf zien. Zo werden de waarden van DELTA als merk niet uitgelegd of als vernislaagje op de producten en diensten aangebracht, maar simpelweg getoond aan de hand van verhalen uit het echte leven. Gepensioneerde medewerkers die nog in het bedrijfsgebouw komen biljarten, een vader en zoon die om de hoek in hetzelfde gebouw werken, een klantendienst die de Zeeuwse dialecten beheerst … het zijn allemaal verhalen die je niet kan verzinnen, maar wel heel goed tonen waarom DELTA ‘bewust dichtbij’ is. Het concept, de scenario’s, de regie en een groot deel van de productie nam Brandhome allemaal voor hun rekening, zodat het resultaat naadloos ook aansloot bij de strategische merkidentiteit van DELTA.

De negen mini-documentaires kan u hieronder bekijken of op de Facebook pagina van DELTA.

posted in: advertising << back
moncler outletugg prezzocanada goose vest north face backpacksclarisonic mia reviewcanada goose jassenmoncler womennorth face bootsbelstaff outletkaren millen outlet storemoncler jackets for menthenorthfaceuggs nederlanduggs online piumini monclerCheap canada goose uggs salemoncler onlinecanada goose jakkenorth face fleece
De krAAAcht van Triple-A
 
More Work ...
Showreel
Working at Brandhome

blabla